:: Klub trudnica i roditelja Split ::
PROSLAVA 10.GODINA RADA PDF Ispis E-mail


U petak 3.10. Klub trudnica i roditelja Split će svečano proslaviti 10. godina rada, svi naši korisnici,članovi, suradnici, predavači pozvani su pridružiti nam se na svečanosti koja će se održati u kavani Bellevue na kojoj ćemo dodijeliti naše GODIŠNJE NAGRADE za najbrži i najkraći porod, najduže dojenje i najhrabrijeg tatu. Nagrade za koje su naše članice nominirale osobe koje su im osobito pomogle u rješavanju problema dojenja i humanim pristupom na porodu : NAGRADA ZA POTPORU DOJILJAMA I SRCE SPLITSKE RAĐAONICE. Dodijeliti ćemo i JUBILARNE NAGRADE zahvale našim najvjernijim i najdugovječnijim podupirateljima, začiniti to sve s nastupom ženskog kvarteta PRO MUSICA i malom zakuskom uz druženje sa svima vama. PRIDRUŽITE NAM SE.

18.30. GRUPNO FOTOGRAFIRANJE VOLONTERA, SURADNIKA I ČLANOVA KLUBA ISPRED PRVOG SPLITSKOG RODILIŠTA DANAS GALERIJE UMJETNINA

19.00.- 19.30. OKUPLJANJE U KAVANI BELLEVUE

19.30. SVEČANA PODJELA NAGRADA

 

 
LOPTE U SPLITSKOJ RAĐAONICI PDF Ispis E-mail

 


Uskoro ćemo i službeno proslaviti deset godina svoga rada, tijekom kojih smo: uljepšali mnoge trudnoće radošću grupnog iščekivanja, porode učinili dostojanstvenijim iskustvima, i pomogli vam se nositi s brojnim izazovima roditeljstva. Upravo krećemo s novom akcijom kojom nastojimo djelovati u našoj lokalnoj zajednici kako bi vam učinili porod u našem rodilištu još boljim i ljepšim iskustvom. Prije nekoliko godina rodilištu smo donirali stočić i tako pridonjeli da  barem neki od vas okuse blagodati rađanja u neležećoj poziciji. Sada nam trebaju lopte, lopte koje mogu ublažiti bolnost trudova, potpomoći proces otvaranja ušća i porod obogatiti brojnim neležećim položajima tijekom trudova, pribavili smo donaciju za 5 lopti, a sada pozivamo i vas da se uključite i pomognete nam da lopti bude što više tako da ni jedna žena na porodu ne  bude zakinuta za ovu mogućnost ,lopte promjera 65 cm možete donijeti u naše prostorije na adresi R.Boškovića 28 do četvrtka 02.10. 2014.

 

 

 
ZNANJEM DO PORODA BEZ STRAHA PDF Ispis E-mail


DRAGE TRUDNICE OVAJ VIKEND PRIPREMILI SMO ZA VAS JEDNO JAKO ZANIMLJIVO PREDAVANJA

SUBOTA 27.09. u 19.00.h

" KAKO NJEGOVATI SVOJU BEBU I OSNOVE DOJENJA " Željana Tomić dipl. med tech

 
SLAVIMO 10. ROĐENDAN PDF Ispis E-mail


Naša rođendanska torta ove godine ima deset svijećica, u povodu jubilarca dodjelit ćemo i  dvije posebne nagrade za koje očekujemo vaše nominacije.

NAGRADA ZA POTPORU DOJILJAMA ide osobi koju vi nominirate kao onu koja vam je svojom pomoći i savjetima osobito pomogla da uspješno dojite.

NAGRADA "SRCE SPLITSKE RAĐAONICE" ide osobi koju vi nominirate kao onu koja vam je svojim nježnim, ljudskim pristupom bila potpora tijekom poroda u rađaonici.

Nominacije u vidu e-maila u kojima ćete uz ime osobe u nekoliko rečenica navesti i zašto je nominirate primamo do 22. 09. na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili u face inbox.

Nagrade ćemo dodijeliti na svečanoj proslavi desetgodišnjice u kavani " Bellevue" 03.10. u 19.00.h.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 » > Kraj >>

Stranica 1 od 8
Make Text Bigger Make Text Smaller Reset Text Size
 
:: Klub trudnica i roditelja Split ::