:: Klub trudnica i roditelja Split ::
SLAVIMO 10. ROĐENDAN PDF Ispis E-mail


Naša rođendanska torta ove godine ima deset svijećica, u povodu jubilarca dodjelit ćemo i  dvije posebne nagrade za koje očekujemo vaše nominacije.

NAGRADA ZA POTPORU DOJILJAMA ide osobi koju vi nominirate kao onu koja vam je svojom pomoći i savjetima osobito pomogla da uspješno dojite.

NAGRADA "SRCE SPLITSKE RAĐAONICE" ide osobi koju vi nominirate kao onu koja vam je svojim nježnim, ljudskim pristupom bila potpora tijekom poroda u rađaonici.

Nominacije u vidu e-maila u kojima ćete uz ime osobe u nekoliko rečenica navesti i zašto je nominirate primamo do 22. 09. na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili u face inbox.

Nagrade ćemo dodijeliti na svečanoj proslavi desetgodišnjice u kavani " Bellevue" 03.10. u 19.00.h.

 
IDEMO SVI VJEŽBATI PDF Ispis E-mail


AJMO TRUDNICE, MAME, BAKE I OSTALI ŽENSKI SVIJETE ukoliko niste primjetili jesen polako stiže i vrijeme je da se vratite ili počnete s vježbanjem, dugoročno će vam na ovoj odluci biti zahvalna leđa, vrat i ostali bolni dijelovi tijela... više o našim  programima vježbanja i rasporedu pročitajte OVDJE :

PRIJAVE NA 091 444 00 220 i 021 367 721


 
ZNANJE DO PORODA BEZ STRAHA IZVAN SPLITA PDF Ispis E-mail


S CILJEM ŠIRENJA ZNANJA I VJEŠTINA O PORODU I DOJENJU KAO JEDINSTVENIM I NEPONOVLJIVIM ISKUSTVIMA ŽENE, NAŠ MOBILNI TIM VRIJEDNO JE OBILAZIO DESTINACIJE SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE CIJELU PRVU POLOVICU GODINE. HIP,HIP HURA ZA NAŠE VOLONTERE.

 

 
SRETAN BOŽIĆ I NOVA 2014. PDF Ispis E-mail


Dragi članovi i prijatelji Kluba radujemo se s Vama u ovo božićno vrijeme i zahvaljujemo na godini koja je iza nas. Bila je to teška godina za našu udrugu u financijskom

smislu, no nismo posustali, i zahvaljujući našim volonterima i Vama idemo dalje još uvjereniji da je ono što radimo vrijedan doprinos ka nekom boljem društvu, društvu koje

skrbi za obitelj i svako svoje djete od samih početaka...osnaženi Vašom podrškom i prebrođenim poteškoćama želimo Vam poželjeti novu, bolju i uspješniju 2014. godinu

svim krizama unatoč.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 » > Kraj >>

Stranica 1 od 7
Make Text Bigger Make Text Smaller Reset Text Size
 
:: Klub trudnica i roditelja Split ::